Animals Without Limits: HALL GRYTAN KOKANDE

Animals Without Limits: HALL GRYTAN KOKANDE


Skänk 10 Kr eller mer – En God Jul Till Utsatta Hundar!

Sverige Swisha 10 kr eller mer till 0735-090830. 

Skriv God Jul som meddelade. Tack! 

Ett kallt hårt betonggolv. En känsla av panik eller kanske hopplöshet och förtvivlan. Hungrig, törstig och smärtor i kroppen. En själ som långsamt tynar bort och ger upp… 
Detta är vad många hemlösa hundar upplever varje dag, när de sitter instängda i hemska shelters. Många sitter år ut och år in…. En miljö som är allt annat human att leva i, oavsett om det är djur eller människa. Eller hemlösa hundar som lever på gatan, många med skador och sjukdomar.

Som tur är finns det människor som vill skapa en förändring för dessa hundar, föreningar som passionerat arbetar för att utsatta hundar ska få ett bra liv. Animlas without Limits är en sådan förening och dem vill vi stötta!

Så nu är det vår tur att hänga på den fantastiska trenden – skänk 10 kr! Vi har såklart valt att stötta utsatta hundar. Mer specifikt kommer pengarna gå till Animals Without Limits (AWL) – som en en ideell organisation som jobbar för att skapa en bättre tillvaro för utsatta hemlösa hundar mestadels i Italien. AWL är en förening som jobbar mycket i det tysta, som gör otroligt mycket gott, men som inte hörs och syns mest. Den drivs av Mia Mattsson Mercer, som är en eldsjäl för djuren och gör mycket av jobbet helt själv. Såklart vill vi stötta henne och AWLs arbete. Vill ni veta mer om AWL så titta in på deras facebooksida!

Evenemanget börjar idag den 12 december och pågår fram till den 22 december. De pengar som kommit in skickar vi sedan direkt till AWL, som en julklapp till de utsatta hundarna från alla oss! 

Var med och önska God Jul genom att skänka 10 kr du också! Eller mer om du vill. Varje tia är guld värd, så ingen summa är för liten.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något, så var med du också och skapa en bättre värld för de utsatta hundarna. De förtjänar det!

SWISHA 10 KR, ELLER MER OM DU VILL, TILL 0735-090830 (MELINDA HARTNER) OCH SKRIV GOD JUL SOM MEDDELANDE.

DEN 22/12 KL 24.00 AVSLUTAS INSAMLINGEN, DÄREFTER RÄKNAS SUMMAN IHOP OCH SKICKAS DIREKT TILL AWL.

VI KOMMER HA EN ÖPPEN REDOVISNING DÄR ALLA SOM DELTAGIT KOMMER ATT STÅ MED. VILL DU VARA ANONYM SÅ SKRIV DET I MEDDELANDET.

KOM IGEN, VAR MED OSS OCH GÖR SKILLNAD 🙂

Harmoni & Balans
/ Melinda och JoakimSource link

Animals Without Limits: HALL GRYTAN KOKANDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top